Bar

kr. 195,00

Leje af rustik bar til drikkevarer – 180 cm lang – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af bar

Rustik bar i træ – som kan stilles ovenpå et langt bord  med plads til at gemme div. drinksartikler bagved. Baren måler 180 cm og er lavet til at passe nøjagtigt til det lange bord. Læg en dug på bordet og så har du ekstra plads under bordet til opbevaring af div. kasser med flasker og glas.

Hvis du skal holde en hyggelig havefest, så kan du gøre den lidt ekstra festlig ved at leje en bar. Du kan vælge at bruge den som buffet til drikkevarer – eller få en tjener til at lave drinks til dine gæster. Det giver helt sikkert en fantastisk stemning og et naturligt samlingspunkt for hele festen.

Leje af en bar er en enkel og meget nem måde at gøre et festlokale lidt mere hyggeligt og personligt. Og en god måde at lave en opdeling af lokalet, så gæsterne har let ved at orientere sig ved festen. Stil gerne nogle ståborde i nærheden, så der også altid er et bord til at stille de tomme glas. Lidt belysning i form af nogle lyskæder eller anden form for spot vil også være en god ide. Til sidst kan grønne planter, grene eller træer lynhurtigt gøre sig godt.

Vi henviser også gerne til Progear som er leveringsdygtige i Slush Ice, Fadøl – foruden en masse i lyd og lys.

Om Progear: “Med hovedsæde lige nord for Århus midte er vi altid i nærheden, når du skal bruge lyd & lys. Vi har igennem tiden lavet opgaver over hele landet, og er ikke blege for at flytte os for at kunne hjælpe med at gøre netop dit arrangement fuldent”.

Tobias fra Progear tilbyder praktisk talt alt inden for lyd & lys, hvad enten det drejer sig om udlejning, mobildiskotek eller noget helt andet..
– Vi står altid klar til at hjælpe!

 

Yderligere information

Størrelse

L 180 cm x D 40 cm x H 30 cm

Titel

Go to Top