Stofservietter

DKK 8,50

Stofservietter 50 x 50 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af stofservietter

Leje af stofservietter i følgende farver: Hvid, råhvid, sort, grå, lyserød, rød, lyseblå, kobolt, lysegrøn, støvet grøn,  gl. rosa, bordeaux, sand, lys lilla, calypso, mørk lilla, flaskegrøn, blommefarvet og lime. Str. 50 x 50 cm. Vi har alle farveprøver i vores showroom. Skriv antal af servietter – og  evt. farve i kommentar feltet!

Ved leje af stofservietter tilbyder jeg at folde servietterne, så de er klar til at sætte på bordet – uden ekstra beregning.

Billeder er på vej af alle farver….

Det er meget svært at vise den helt nøjagtige farve på servietterne online. Så jeg vil allerhelst at du kigger forbi, hvor vi så også kan finde den helt rigtige farve og måde at folde servietterne på. Og har du et menukort, der skal lægges i eller ovenpå servietten, kan du tage det med ved samme lejlighed. Det er ofte de små detaljer, der gør at det hele ser flot og festligt ud på selve dagen.

Hvis du bor meget langt væk eller bare ikke har mulighed for at komme forbi, sender vi også gerne nogle billeder af de forskellige farver. Men hvis det skal passe til menukort, lys eller andet på bordet, kan det anbefales at sende en farveprøve. Så det hele passer bedst muligt sammen.

Ved leje af stofservietter, bliver de altid leveret i en kurv. Dermed undgår du at de bliver krøllede under transporten. Og efter brug lægges de i den medfølgende stofsæk, som går direkte til vaskeriet. Alle duge og servietter bliver leveret en gang om ugen, hvilket gør at det er en rigtig god ide at bestille antal servietter ca. 14 dage før festen. Til konfirmationerne må det gerne være endnu tidligere.

For leje af duge er der både mulighed for Duge til lange borde   og Duge til runde borde. Jeg har som regel en del hvide duge på lager – i 140, 180 og 220 cm. Sidste frist for bestilling af duge og servietter er  1 uge før festen.

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Hvid, Råhvid, Sand, Lysegrøn, Støvet grøn, Lime, Flaskegrøn, Grå, Lyseblå, Kobolt, Lyslilla, Lyng, Mørk lilla, Lyserød, Gl. Rosa, Calypso, Rød, Bordeaux, Sort

Go to Top