Salt & Peber

kr. 6,00

Salt og peber sæt i hvid porcelæn – H 9 cm

Beskrivelse

Leje af salt og peber sæt

Leje af salt og peber sæt. Sættet er en vigtig del af borddækningen. Som hovedregel skal der min. 1 sæt pr. bord, hvis I sidder ved runde borde. Til lange borde min. for hver 10 gæster.

De hvide sæt salt og peber i porcelæn er meget enkle og diskrete på selve bordet. De falder naturligt ind i borddækningen med de hvide tallerkener. Selve salt og peberbøssen er ens – med en plastik prop i bunden, som forholdsvis let kan åbnes for opfyldning. I toppen er der 3 huller for saltbøssen og 1 hul for peberbøssen.

De små sæt er tænkt til at sætte på bordene, hvor gæsterne sidder. Hvis du gerne vil have salt og peber på en større buffet, kan vi anbefale et større saltkar og en stor peberkværn. 

Ved leje behøver du ikke at tømme bøsserne efter brug. Som udgangspunkt går de bare videre til den næste udlejning. Dog bliver de naturligvis gjort helt rene et par gange om året – eller efter behov. Hvis du meget gerne selv vil fylde dem med salt og peber, så er du meget velkommen til at skrive det i kommentar feltet. Så vil jeg naturligvis sørge for at tømme dem og gøre dem helt rene inden udlejning.

 

Yderligere information

Størrelse

H 9 cm

Titel

Go to Top