Stempelkande

kr. 30,00

Bodum stempelkande – 1 liter.

Beskrivelse

Leje af stempelkande

Leje af stempelkande – Hvis du vil servere en rigtig god kop kaffe for dine gæster, kan du nu leje de klassiske Bodum stempelkander.

I dag findes der rigtig mange måder at lave kaffe på. Og det afspejler sig naturligvis også i den måde, som du kan vælge at servere kaffe på for dine gæster. Om det er med den traditionelle måde med kaffe i termokander. Eller det er en blanding af stempelkander og termokander.

Det er ganske enkelt at lave kaffe i stempelkander – også til mange gæster. Hvis du sørger for at have et mål på hvor mange g. kaffe, der skal i hver enkelt kande, tager det ikke ret lang tid at hælde vand over. Og efter de obligatoriske 4 minutter hvor kaffen skal trække, kan du trykke alle stemplerne ned.

Hvis man sammenligner smagen med filterkaffe, er der en verden til forskel. Ved leje af Bodum stempelkande til kaffe får du trukket langt mere smag ud af den kværnede kaffe, og derfor vil du få en mere koncentreret og fyldig smag.

Den store forskel i smagen opnås på grund af måden selve kaffen brygges på. I en kaffemaskine løber vandet ned i midten af tragten, hvorfor dele af den kværnede kaffe kan begynde at udlede mere bitterhed. Samtidig kan man opleve at kaffen føles tyndere end stempelkaffen. I stempelkanden kommer kaffen og vandet langt bedre i kontakt med hinanden, hvorfor mere smag trækkes ud.

Yderligere information

Størrelse

1 liter

Titel

Go to Top