Duge til runde borde

kr. 48,00kr. 128,00

Leje af duge til runde borde i tre str. – Hvid – Lejeprisen er inklusive vask.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Leje af duge til runde borde

Leje af duge til runde borde i forsamlingshuset eller festlokalet er starten på din borddækning. Det vil altid give et flot og ensartet blik ud over de festklædte borde. Og en dug af stof vil falde blødt og naturligt ned over bordkanten. Det er det sikre valg for at få et flot bord til den store dag.

Duge til runde borde findes i hvid. Den hvide er kridhvid med en satinbort. Det er firkantede duge, da runde duge vil blive ovale ved vask og rulning. Derfor har jeg valgt at bruge de firkantede. Jeg har altid et rundt bord opstillet i mit showroom med dug på, så du er meget velkommen til at kigge forbi.

Hvordan fungerer det?

Alle lejepriser er inklusive vask –  Leje af duge til runde borde betyder, at du får duge og servietter udleveret i en stofpose.  Efter brug lægger du dem tilbage i posen og afleverer dem til os. Hver uge sender vi det hele på vaskeri.

Hvis du ønsker at leje stofservietter, så tilbyder jeg at folde dem ganske gratis, så de er klar til at sætte på bordet. Og der er naturligvis flere forskellige muligheder for både farvevalg og måder at folde servietterne på. Det er for nogle en ret uoverskuelig opgave og kan være noget af det som kan spare lidt tid, når I skal dække bordet.

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

140 x 140, 200 x 200, 220 x 220

Titel

Go to Top