Jute cord

kr. 50,00

Jute cord – 50 meter – 9 farver

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Jute cord

Jute cord er groft tvundet tekstilfiber, som kommer fra juteplantens stilk. For at blødgøre fibrene, bliver der ofte tilsat planteolie ved spindingen. Jute bruges til at væve sækkelærred af, som der senere bliver syet sække eller lignende af. Det naturlige bånd er meget brugt til alle former for dekoration, såsom bånd omkring stearinlys, vaser, flasker eller omkring en foldet serviet på den enkelte couvert.

Der findes jo alle mulige typer af bånd, snor og silkebånd. Så det kan være svært at vælge hvad der er bedst til det du skal bruge. Men tjek meterprisen, hvis det er noget, du skal bruge rigtig meget af. Eller styrken, hvis det skal bruges til at hænge noget op. Er det udelukkende med et dekorativt sigte, skal du bare vælge den, du synes allerbedst om.

Lige for tiden bliver der brugt mange natur materialer i borddækningen. Og vi folder en del servietter med en snor bundet løst om – eller lidt strammere med en lille sløjfe. Helt enkelt. Om du vælger en farve, der matcher tone i tone med serviet og dug, er helt op til dig. Det kan også være en farve, der passer til de lys eller blomster, som du har valgt til bordet.

 

Yderligere information

Farve

Offwhite, Okker, Oliven, Grøn, Rosa, Natur, Gråblå, Opal, Sort

Titel

Go to Top