Kaffemaskine

kr. 195,00

Leje af kaffemaskine – 1,8 liter kaffe – 144 kopper pr. time – 2 varmeplader.

 

Beskrivelse

Leje af kaffemaskine

Leje af kaffemaskine, når du skal lave kaffe til mange mennesker. Maskinen, der kan lave 144 kopper pr. time er en ret effektiv måde at brygge meget kaffe på kort tid. Hver kande er på 1,8 liter, og med 2 varmeplader. Du  skal kun sørge for at skifte filter og hælde vand på maskinen.

Skal du holde reception for op til 300 mennesker og ved at du skal kunne lave rigtig meget kaffe i løbet af dagen? Så kan du leje denne kaffemaskine og 30 termokander. Dermed har du mulighed for hele tiden at have frisk kaffe til dine gæster. Størrelsen på selve maskinen gør også at den er nem at stille i baren eller i et hjørne i køkkenet. Den er ca. dobbelt så stor som en almindelig kaffemaskine, men kapaciteten er 4 gange så stor. Og den er super nem at betjene.

Vi er mange, der sætter pris på en rigtig god kop kaffe. Også når der skal holdes fest. Men for at værten ikke skal stå i køkkenet hele aftenen og lave kaffe, er det en god ide at sørge for det rigtige udstyr er til stede. Og en let betjening af selve kaffemaskinen gør også at der kan spares tid for evt. personale ved festen. At leje en stor maskine fremfor at låne små maskiner af familie og venner, gør det også mere overskueligt i et køkken, hvor der både skal være plads til at anrette mad og evt. drikkevarer. Det er også med til at alting forløber som det skal til hele arrangementet.

Det er som med den almindelige lille kaffemaskine hjemme i køkkenet følgende fremgangsmåde:

  • Hæld vand i beholderen
  • Sæt et filter i tragten
  • Hæld kaffebønner i
  • Start kaffemaskinen

Ved leje af denne kaffemaskine, så er der naturligvis også den rigtige str. kaffefiltre med i prisen. Så du skal bare sørge for at købe din yndlings kaffe. Og måske leje nogle kaffekopper.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

Mål: B190 x D370 x H580 mm (inkl. kande på top)

Titel

Go to Top