Kunststage

kr. 4,50kr. 9,00

Kunststage – Burned bell iron – 2 str. – Inklusive rengøring

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af kunststage

Leje af kunststage – Denne lille omvendte klokke fungerer så fint som lysestage. Og så tilpas enkel i sit udtryk, så den kan bruges alene eller sammen med en masse andet bordpynt. Farven og materialet er “brændt jern”, og du kan bruge alle farver af lys i stagen. Nu i 2 str. til almindelige kronelys og kertelys.

Kan du godt lide en opdækning med ting fra naturen, såsom træskiver, tørrede blomster og sten, vil den passe til det. Er du mere til keramik i din borddækning, kan den også sagtens bruges. Farven er helt neutral, men alligevel tydelig på den hvide dug. Den helt sorte dug fra Duni er også fantastisk flot med lysestagerne. Altså et hav af muligheder for brug af den lysestage. I vores showroom er der altid en model på lager, så du har mulighed for at se det hele samlet i en borddækning.

Denne størrelse er til helt almindelige kronelys eller stagelys. Der sidder en lille ring indeni hver stage, så lyset står godt fast. Den runde plade som klokken står på, gør at den står meget stabilt og sikkert på bordet. Der er nu også kommet en mini kunststage, som har helt samme udseende. Den stage kan bruges til kertelys eller til de små juletræslys.

Yderligere information

Størrelse

Ø 3,6, Ø 6,0

Titel

Go to Top