Links til gode samarbejdspartnere

Vi har gennem alle 9 år haft stor glæde af at kunne henvise vores kunder til nogle fantastiske samarbejdspartnere. Og vi kender derudover alle mulige andre leverandører i branchen, som vi kan henvise til. I planlægningen af eks. jubilæum, firmafødselsdag, bryllup er der mange ting at tænke på. Og det er jo den slags arrangementer, som der kan gå mange år imellem. Tiden kan jo også være knap, hvis du har travlt. Derfor kan en enkelt tlf. samtale være det,  som lige sætter skub i hele planlægningen.  Se evt. også  Tjekliste. Så har du et spørgsmål eller forespørgsel på et produkt, så er du meget velkommen til at ringe på tlf. 21194026. Eller skriv en mail til ann@fuglsanggaard.com


Mad:

Tennegaardens køkken - En af vores mange gode samarbejdspartnere.

Tennegården er et moderne køkken, der leverer spændende mad ud af huset, både til private og erhvervslivet. Vores menuer/buffeter er altid flot anrettet på porcelænsfade og varieres efter behov og årstider.

(tryk på billedet)

Christines køkken - En af vores mange gode samarbejdspartnere.

Christines køkken holder til på Lykkegården i Auning på djursland.
Her kan du bestille mad til alle lejligheder, Bryllup, konfirmation, fødselsdag, sommerfest, reception, julefrokost osv.

Lokale:

Teltudlejning fra Abc Telte - en af vores gode samarbejdspartnere.

ABC-Telte. Ring venligst på tlf.40751724 for information og få en snak om den bedste løsning for dig. Du kan vælge selv at opsætte materiellet under kyndig bistand fra vor instruktør eller vi kan montere alt, så du kan koncentrere dig om arrangementet.

Grundfoer-Forsamlingshus - et af de lokale forsamlingshuse, som er meget brugt til bryllupper.

Grundfør forsamlingshus. Den store sal kan rumme 130 spisende gæster, og den lille 40 spisende gæster. Køkkenet er vel udstyret.

Vin:

Logo for RiojaVine som er en af vores mange samarbejdspartnere.
Just Rioja Wine er en atypisk vinimportør, vi tilbyder dig et af de smalleste vinsortimenter overhovedet.

Vi har en passion for vin som vi ønsker at dele med jer. Ikke al slags vin – vores passion er vin fra La Rioja.
Vi lader andre om at være generalister – her er vi RIOJA SPECIALISTER.

Kontakt mig

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse