Leje borde og stole

Leje af lange borde Prisliste Borde og stole

Langt bord: Lejepris kr. 50,-

Leje borde og stole. Dette plastbord er et robust bord med 45 mm bordplade af lys grå polyethylen og sammenklappeligt understel. Det smarte plastbord er resistent mod stød og fugt ved almindelig brug, og er derfor velegnet til udendørs brug, eller brug i lokaler der hurtigt skal kunne ryddes eller til udlejning. Der er plads til 6 personer ved bordet, og det kan derfor også bruges til møder, konferencer, undervisning og meget mere. Bordene kan kobles sammen i længden.

Mål: 77×180 cm

Leje af ståborde cocktailborde cafeborde Prisliste borde og stole

Cocktailbord: Lejepris kr. 60,-

Cocktailbordet er udført i særdeles hårdfør plast, og derfor resistent mod fugt og små stød. Bordpladen er udført i 45 mm lys grå polyethylen og understellet kan nemt klappes sammen. Bordet har indbyggede stabelspor, som gør det nemt at stable og transportere. Den hårdføre bordplade gør at det egner sig godt til udendørs brug, men også til brug på messer, udstillinger eller i spiseområder. Også kaldet “stå-borde”. Vi har hvide eller råhvide stofduge 140 x140 cm til kr. 38,– 

Mål: Ø 80 cm – H 110 cm

Leje af runde borde Runde borde til udlejning Prisliste borde og stole

Runde borde: Lejepris kr. 80/100

Leje borde og stole. Der er plads til 8-12 personer omkring dette letvægtsbord, alt efter hvilken stol du vælger. Leje af runde borde er meget populære, specielt til bryllupper. Dog skal du bruge lidt mere plads i lokalet i forhold til almindelig lange borde.  Du kan altid se en bordopstilling i vores showroom, hvis du er i tvivl om hvilken str. der passer bedst. Bordet kan hurtigt gemmes væk eller flyttes, og er derfor rigtig godt til lokaler med stor omskiftelighed. God plads på midten til bordpynt. Vi har hvide stofduge til begge str. runde borde. Se under “duge og servietter”.

Mål: Ø 160 – 90 kr.          Mål: Ø 180 – 100 kr.

Leje af stole

Polster stol: Lejepris kr. 19,-

Stabelstol i god kvalitet, med polster på sæde og ryg. Denne type stabelstole har god siddekomfort, og det brede sæde giver god plads til den enkelte bruger. Stolene er lette og kan nemt stables i stakke á 10 stk. De er derfor nemme at transportere rundt eller gemme væk, og dermed rigtig gode til hurtig omstilling ved møder, undervisning, konferencer eller i rum der bruges til flere formål. Beslag til sammenkobling: Lejepris kr. 2,-

Mål: 52x42x82 cm

Leje af klapstole Leje borde og stole

Klapstol: Lejepris: kr. 10,-

Kraftig ergonomisk klapstol som nem at håndtere. I og med at stolen fylder så lidt, kræver det næsten ingen plads at opbevare mange stole. Den er ideel til private fester eller firmaet der arrangerer underholdning, foredrag, konferencer eller lignende.

Mål: 43x43x80 cm

Garderobestativ til leje Leje borde og stole

Garderobestativ m. 25 bøjler: Lejepris kr. 125,-

Sammenklappeligt garderobestativ i forkromet stål.
Vægt: 8,5 kg
Mål (samlet): H:90 x B:85 x D:10 cm
Mål (udslået): H:157 x B:85 cm
Mål bøjlestang (udslået): B:144 cm
Bar i træ til at stille på et langt bord Leje borde og stole

Rustik Bar i træ: Lejepris kr. 175,-

Aflang bar i træ – som kan stilles ovenpå et langt bord. Plads til at gemme div. drinksartikler bagved.

Vi henviser også gerne til Quix.dk som er leveringsdygtige i SlushIce, Fadøl – foruden en masse i lyd og lys.

Mål: L. 180cm x D. 40cm x H.30 mm

Kontakt mig

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse