Lille etagere Bordpynt og gaver
Lysestage med lys Bordpynt og gaver
Stor-etagere Bordpynt og gaver

Bordpynt og gaver

Inspiration til bordpynt finder jeg alle vegne – og ligeledes materialerne. Der bliver købt blomster, og der bliver plukket blomster i vejgrøften. Nogle gange kan de anvendes direkte, andre gange skal de behandles inden det færdige resultat kommer frem. Via besøg på messer – Formland i Herning, inspiration på diverse sociale medier og ikke mindst gennem kurser følger jeg hele tiden op på hvilke tendenser, der rører sig indenfor interiør og modebranchen. Og selvfølgelig skal det jo så afstemmes til selve arrangementet og lejligheden.

I vores showroom er alle de forskellige vaser, lysestager, fade, opsatser mm. udstillet. Dermed er det let at se alle de forskellige farver og opstillinger af alle produkter og naturligvis enkelt at finde det der lige passer til din fest. Her kan du se, røre og prøve at lave din helt egen kombination af bordpynt. Og der kommer løbende nye produkter i sortimentet. Sidste nyhed er svanemærkede lys, som kommer i mange skønne farver. Og det hele naturligvis afstemt efter farver i duge og servietter.

Sidste skud på stammen er en lille afdeling med lys og gaver. Denne afdeling vil være under konstant forandring efter udvalg og årstiden. Så kig ind, hvis du lige mangler en værtindegave eller en hyggelig gave til dig selv. Særlige ønsker som en stor etagere kan altid skaffes hjem på bestilling. En kombination af bordpynt og gaver er kommet efter forespørgsler på diverse større ting. Og med de nye svanemærkede lys i sortimentet giver det  en mulighed for at lave en særlig fin værtindegave med udvalgte produkter.

Vi har åbent for besøg alle dage i ugen efter aftale på tlf. 2119 4026.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse