Bestilling

Bestilling foregår ved at du finder, hvad du skal bruge til din fest. Du udfylder alle felter med info – samt dato for arrangementet. Når jeg modtager din bestilling, går jeg det hele igennem, så jeg er sikker på at det hele er ledigt til den pågældende dag eller weekend. Du modtager herefter en bekræftelse på din bestilling – og derefter en faktura.

Dato for ønsket afhentning/levering kan du evt. skrive i kommentar feltet. Kryds af om du ønsker levering samt afhentning – eller du ønsker at hente selv. Når du bestiller, må du meget gerne skrive det antal, som du har inviteret. Så kan vi altid reducere i bestillingen, når du har fået svar fra alle dine gæster. Ændring af antal af duge skal min. være 1 uge inden festen, da det er bestillingsvarer. Særligt i konfirmationstiden er det vigtigt at reservere stole og borde i meget god tid – Eks. Polster stol.

Hvis du får brug for hjælp, når du bestiller, er du altid velkommen til at ringe på 2119 4026. Jeg kan sagtens guide dig til at kunne lave din bestilling. Men du er også meget velkommen til at besøge mit showroom, hvis du ønsker at se produkterne. Så laver vi din bestilling sammen. Hvis du skal se på farver til duge, servietter eller lys, er det mange gange nemmere at se det i virkeligheden. Husk blot at lave en aftale for besøg i vores showroom. Alle dage i ugen er muligt.

Om du ønsker at betale når du har modtaget din faktura eller ved afhentning, er op til dig. Mobilepay 72619  – Konto nr. 3408-0011023851 i Danske Bank.