Lille etagere

kr. 50,00

Clinton etagere med 2 fade – H 46 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af lille etagere

Leje af lille etagere, 2 fade – H 46 cm – Aluminium. Til opstilling på din buffet med alle slags madvarer, frugt og chips. Denne serie med forskellige fade, opsatser, kandelaber og etagere kan være med til at skabe en flot og lidt rustik stemning til din fest.

Når du skal i gang med at dekorere og  indrette et stort telt eller lokale til en fest, kan det være godt at have nogle store ting med. Som kan ses på afstand. Som gør at gæsterne tydeligt kan se hvor baren er. Eller hvilke af bordene der er gavebord?  Og hvilket der er til buffet. Så ved at placere nogle lidt større ting, som en etagere får du en helt naturlig fordeling af tingene.

Den lidt rustikke og rå overflade i hele Clinton serien er med til at fremhæve alt hvad de forskellige fade bliver dekoreret med. Så denne serie er godt i tråd med tendenserne lige nu. Som siger:  Keramik, tekstiler og med ru og interessante overflader i kontrast til farvede glas og blanke metaller. Dvs. Leg med kontraster, bland tingene og skab din egen uforudsigelige sammensætning.

Ved leje af denne lille etagere er du godt på vej og kan kombinere det på din helt egen måde.

 

 

 

Titel

Go to Top