Etagere

kr. 150,00

Etagere med 3 fade – Oval – H 125 cm – Aluminium – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af etagere

Clinton Etagere, 3 fade. Ved leje af en etagere kan du bruge den flere gange ved festen, til snacks til velkomstdrinken, til brød til forret og hovedret og igen til kager til dessert buffet. Evt. til frugt eller chokolade til kaffen senere på aftenen.

Etagere – betyder hyldemøbel til nips og pynteting – bestående af 3-6 hylder – Kendt siden 1700-tallet. I dag bruges de ofte til udstilling af ting eller fødevarer. Den fylder meget lidt i bredde og længde, men temmelig meget i højden. Så du vil kunne få plads til rigtig mange ting på en meget begrænset plads.

På en buffet med mad vil den kunne bruges til at fra brød til frugt. Vi anbefaler at du bruger “kagepapir” på fadene, hvis du skal anrette mad direkte på de tre fade. Eller til chokolade eller kager, der er pakket ind i emballage.

Denne model er meget brugt til bryllupper, hvor der ofte er mange gæster. Og hvor det kan være svært at få plads til det hele på en buffet. Ved leje af etagere kan du udnytte både højde og bredde på bordet. Den kan skilles ad, så den er lettere at transportere.

Som udstiller på en messe på meget få kvadrat meter, skal du også være ret kreativ for at få plads til alle de ting, som du gerne vil vise. Og for at det hele ikke skal gemmes væk i kasser under en dug, kan det være smart at udnytte pladsen optimalt. Nemlig både højde, bredde og længde.

 

Yderligere information

Størrelse

H 125 cm Ø 52 cm

Titel

Go to Top