RAW Metallic Brown stentøj tallerken – 28 cm

kr. 6,00

Stentøj tallerken RAW Metallic Brown – Ø 28 cm

Beskrivelse

Leje af stentøj middagstallerken

Leje af stentøj middagstallerken – En stor tallerken 28 cm i en dobbeltbrændt kvalitet. Hver tallerken er håndlavet med en ridsefri glasur. Selve stentøjsmassen er gennem farvet i en mørk metallic brown. Design af Christiane Schaumburg Müller fra Aida. 

Citat Aida: “RAW Metallic Brown leder tankerne hen mod en sensommeraften ved søen, guldsmedens funklende dragt mod søens dybe vandspejl er vores inspiration til RAW Metallic Brown, hvor den dybe, ultra rå, brune farve leger i frit spil med den glitterende reaktive guldglasur.”

Her kan du leje et stel i nordisk design, som kommer til sin ret på kridhvide duge eller det rå plankebord. Stellet har et råt og rustikt look. Kombiner de mørke tallerkener med Thor bestik og giv din borddækning lidt mere kant. Og de kan styles til både det romantiske sommerbryllup eller til dit barns konfirmation.

Husk du er altid velkommen til at besøge vores showroom før du laver din bestilling. Så er du i tvivl om det er den rigtige størrelse, farve eller design, er det bare at ringe 2119 4026 og booke en aftale. Vi sørger altid for at der er god tid til at træffe det rigtige valg til din borddækning.

Denne tallerken i stentøj kan også gå i opvaskemaskinen. Men der er også mulighed for at leje det hele med opvask.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 28 cm

Titel

Go to Top