Snacks bakke

kr. 3,00

3 delt porcelænsbakke i hvid porcelæn

Beskrivelse

Leje af snacks bakke

Leje af snacks bakke – Hvid 3 delt bakke i porcelæn til brug for servering af alle former for snacks. Ved borddækning og diverse anretninger af mad og snacks, kan det være fint at bruge forskellige størrelser og former af porcelæn. Denne bakke kan bruges til de fleste små ting. Uanset om det er 3 forskellige slags nødder eller bare den samme.

En rektangulær tallerken eller et lille fad kan også bruges sammen med den lille bakke. Hvis du skal lave en buffet, kan man vælge at tænke ens former på porcelæn og borde. Eksempelvis firkantede fade, skåle, borde osv.  Eller det modsatte, et rundt bord, runde fade, runde skåle…

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og det gælder i høj grad også ved borddækning. Ved leje af snacks bakke kan du bruge den som underlag til bloklys, fyrfadslys, blomster, salt og peber, diverse former for snacks. Og særligt ved brug af levende lys, kan det være en god ide lige at sørge for sikkerheden ved at placere dem på et underlag af porcelæn.

Til servering af flere forskellige slags salt og peber kan den også med fordel anvendes. Og den kan naturligvis gå i opvaskemaskinen sammen med alt det øvrige porcelæn.

 

Yderligere information

Størrelse

7,5 x 18,5 cm

Titel

Go to Top