Rektangulær tallerken

kr. 3,00

Hvid rektangulær tallerken – 17,5 x 26 cm.

Beskrivelse

Leje af rektangulær tallerken

Leje af rektangulær tallerken til enten forret, dessert, frokosttallerken, brunch, tapas eller sushi.  Valg af tallerken skal altid afstemmes af maden, der skal serveres på den. Så spørg gerne kokken. De har som regel en helt klar mening om hvilken tallerken, der passer til.

Et godt valg af bestik  til denne tallerken kan være Thor bestik.

Skal I holde studenterfest i haven med telt og kulørte lamper rundt i haven? Så kan leje af rektangulær tallerken også bidrage til den lidt hyggelige og afslappede stemning. Er du i tvivl om det er det rette valg, så laver vi gerne en lille prøve opdækning i vores showroom.

Du kan også bruge denne tallerken til små fade på buffeten. Ofte er det mere overskueligt og ser mere indbydende ud, når maden er anrettet på mindre fade. For køkkenpersonalet er det let af skifte fadet – eller sætte flere små fade på bordet i stedet for 1 stort.

Og sidst på aftenen kan den bruges endnu en gang, når du skal servere natmaden. Om det er til kold kartoffelsalat og frikadeller eller det traditionelle pølsebord, så er det let at stille en stak tallerkener på buffeten. Når du lejer tallerkener kan du jo bruge dem mange gange i løbet af festen. Og dermed spare på indkøb af engangsservice.

Yderligere information

Størrelse

17,5 x 26 cm

Titel

Go to Top