Kaffekop

kr. 4,00

Kaffekop med underkop – Ø 9,5 cm – H 7 cm – Hvid porcelæn

Beskrivelse

Leje af kaffekopper

Leje af kaffekopper til festlige anledninger. Odgaard stellet er i den fineste hvide porcelæn,  og de let buede former det bredt dækkende moderne valg. Det er markant minimalisme, som designer Mads Odgaard selv udtrykker det. Læs mere om designeren bag: https://odgard.com/

Kaffekopperne i denne serie var grunden til at jeg i det hele taget valgte dette service. En flot kop som først og fremmest er god at drikke af, ligger godt i hånden og er smuk i hele sin enkelhed. Da det så yderligere er en rigtig fin kvalitet, gjorde det valget let. De enkle lette linier er med til at gøre hele borddækningen elegant og fin.

At leje kaffekopper fremfor at købe nogle kaffekrus i pap eller plastic, gør i forhold til prisen heller ikke den store forskel. En rimelig kvalitet af papir kaffekrus koster også. Hensynet til miljøet kan også være det som gør valget lettere. Så uanset om plastic kopperne er produceret af miljøvenlige materialer, vil det alt andet lige være bedre at leje produkter.

Ved leje af kaffekopper kan du også få præcist det antal som du har brug for. Har du har inviteret 58 gæster og der er 12 børn, så har du kun brug for at leje 46 kaffekopper. Når du vælger at leje fremfor at købe produkter, kan du indtil få dage før levering, frit reducere og lægge til i din bestilling. Så du får det antal leveret, som du har brug for. Vi har også fået the krus på lager – ligeledes i hvid porcelæn. Selve kaffekoppen er rimelig stor, hvorfor mange vælger at bruge den samme til både kaffe og the.

Leje af kaffemaskine   Læs mere her

Vil du gerne slippe for opvasken, er det selvfølgelig også en mulighed. Underkopperne stiller du i tallerkenholderen og kaffekopperne i  kassen, som du fik det hele udleveret i. Prisen er + 50 %.

 

 

Yderligere information

Størrelse

20 cl.

Titel

Go to Top