Jule tallerken

kr. 6,00

Jule tallerken Bing og Grøndahl og Royal Copenhagen – Ø 18 cm – Lejepris inklusive opvask.

Beskrivelse

Leje af  jule tallerken

 Leje af jule tallerken – Vi har nu samlet ca. 50 forskellige juleplatter, som du kan leje til din julefrokost. Brug den som silde tallerken eller som dessert tallerken. Alle har forskellige motiver og i de fine blå farver, som vil live op på et hvert julebord. Dæk bordet med hvide stofduge, hvide middagstallerkener og kongeblå stofservietter.

Efter festen stiller du blot alle jule tallerken i de medfølgende stativer. Vi tager opvasken på denne tallerken. Normalt kan du altid selv vælge at lade dit personale tage opvasken, men eftersom det kræver en lidt mere nænsom behandling, vil vi gerne selv tage denne opgave.

Motiverne går helt tilbage til starten af 1960´erne, så der vil være en juletallerken til de fleste årgange. Det er altid kreativiteten, der skal udfordres når du skal dække et festbord. Nogle gange er det også fint at kombinere gamle ting eller genbrug for at tilføre bordet lidt personlighed.

Husk du er altid velkommen til at besøge vores showroom før du laver din bestilling. Så er du i tvivl om det er den rigtige størrelse, farve eller design, er det bare at ringe 2119 4026 og booke en aftale. Vi sørger altid for, at der er god tid til at træffe det rigtige valg til din borddækning.

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 18 cm

Titel

Go to Top