Flødekande

kr. 6,00kr. 20,00

Flødekande og sukkerskål  i hvid porcelæn.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af flødekande

Flødekande i hvid porcelæn – 20 cl. Ved leje af flødekande følger også en sukkerskål med. Det er sættet til kaffebordet efter middagen. Hvis du tænker at sætte sukker og flødesæt på en buffet, sammen med kaffekopper så er det en god ide at vælge den store model på 60 cl. Så er det nemt for gæsterne at gå til. Regn med ca. 1 af de store kander pr. 20 gæster til et buffetbord. Så har du 80 gæster, skal du min. bruge 4 mælkekander.

En god ide til forberedelse af selve festen, hvis du selv skal stå for en del af serveringen – eller kun har meget lidt hjælp. Du kan gøre så meget som muligt klar på bakker, så det er nemt at gå til. Eksempelvis at sætte sukker og flødekander på en bakke i det antal, som der skal på bordene. Sukker hældes i skålene – og det eneste personalet skal gøre er at hælde mælken op i kanderne. Og selvfølgelig sætte dem rundt på bordene.

Det er de små ting, der gør om det er overskueligt for personalet. Når først alle de beskidte tallerkener er kommet ud efter hovedretten, desserten skal serveres, der skal laves kaffe samt mange andre småting. Så er det rart at der er lavet nogle forberedelser, som letter arbejdet.

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

20 cl., 60 cl.

Titel

Go to Top