Flødekande

kr. 6,00

Flødekande og sukkerskål  i hvid porcelæn

Beskrivelse

Leje af flødekande

Flødekande i hvid porcelæn – 20 cl. Ved leje af flødekande følger også en sukkerskål med. Og det er sættet til kaffebordet efter middagen. Hvis du tænker at sætte sukker og flødesæt på en buffet, sammen med kaffekopper så er det en god ide at sætte flere sæt på. Eller måske bruge en større karaffel med mælk. Så er det nemt for gæsterne at gå til. Og det ser langt pænere ud med en karaffel, fremfor selve mælkekartonen.

En god ide til forberedelse af selve festen, hvis du selv skal stå for en del af serveringen – eller kun har meget lidt hjælp. Det er at gøre så meget som muligt klar på bakker, så det er nemt at gå til. Eksempelvis at sætte sukkker og flødekander på en bakke i det antal, som der skal på bordene. Sukker hældes i skålene – og det eneste personalet skal gøre er at hælde mælken op i kanderne. Og selvfølgelig gå rundt med dem på bordene.

Det er de små ting, der tæller om det er overskueligt for personalet. Og når først alle de beskidte tallerkener er kommet ud efter hovedretten, desserten skal serveres. Og der skal laves kaffe samt mange andre småting. Så er det rart at der er lavet nogle forberedelser, som letter arbejdet.

 

 

Yderligere information

Størrelse

20 cl.

Titel

Go to Top