Flad tallerken – 27cm

kr. 3,50

Stor flad middagstallerken –  Ø 27 cm – Farve hvid

Beskrivelse

Leje af flad tallerken

Leje af flad tallerken – Ø 27 cm. Odgaard stellet er i den fineste hvide porcelæn,  og de let buede former det bredt dækkende moderne valg. Det er markant minimalisme, som designer Mads Odgaard selv udtrykker det. En flot enkel tallerken, der fremhæver maden. Til serien findes også en forret/desserttallerken på Ø 20,5 cm samt en dyb tallerken til suppe eller dessert – ligeledes ø 20,5 cm.  Sidst men ikke mindst en kaffekop, der kan bruges til både kaffe og the.

Leje af flad tallerken og andet service afhænger naturligvis altid af det mad, der skal serveres. Så det er en god ide at spørge kokken, hvad der skal bruges af service. Hvor stor skal tallerkenen være? Der kommer hele tiden nye og anderledes måder at anrette maden på.  Ofte kan vi også komme med et forslag til service. Så spørg endelig.  Denne middags tallerken kan bruges både til forret, hovedret og dessert, hvis du gerne vil have store anretninger. Skal du eksempelvis servere flere slags fisk til forret, kan det være en god ide at vælge den store middags tallerken til både forret og hovedret.

Transport

Vi leverer alle tallerkener i blå stativer, som også gør det let at tranportere. Så har du bestilt service med opvask, kan du også trygt og roligt sætte de beskidte service tilbage i stativet. Prisen for opvask er 50 % ekstra. Hvilket vil sige 3,50 kr. pr. tallerken og 1,75 kr. for opvask for en stor middagstallerken. Hvis du bestiller store mængder af service, kan det godt fylde rigtig meget i en almindelig bil. Men det er naturligvis også muligt at få leveret det hele til døren.

Vi har også hvide og sorte mellemlægsservietter – og i det antal, som du skal bruge. En mellemlægsserviet skal ikke ses, men blot sørge for at den øverste tallerken står fast på den nederste.

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 27 cm

Titel

Go to Top