Dyb tallerken

kr. 2,50

Dyb tallerken i hvid porcelæn – Ø 20,5 cm

Beskrivelse

Leje af dyb tallerken

Leje af dyb tallerken – Odgaard stellet er i den fineste hvide porcelæn og de let buede former det bredt dækkende moderne valg. Det er markant minimalisme, som designer Mads Odgaard selv udtrykker det. En flot enkel tallerken, der fremhæver maden. Til serien findes også tallerken til forret, frokost eller dessert i ø 20,5 cm og middagstallerken på Ø 27 cm.  Og sidst men ikke mindst en kaffekop, der kan bruges til både kaffe og the.

Lige præcis den dybe tallerken og den fine kop var en af grundene til, at jeg valgte dette stel for 11 år siden. Enkel og elegant. Og den er både let og fin at dække bordene med. Så er du på jagt efter et stel, der understøtter det visuelle i en flot anretning, kunne dette stel godt være en god løsning til din fest. Hvid porcelæn kan du få i mange forskellige kvaliteter og design. Her få du en dyb tallerken, som er rummelig og alligevel med et fint let udtryk.

Du kan leje lige præcis det antal, som du skal bruge. Vi har forslag med festpakker ud fra vores erfaring, men det kan altid rettes til, når du kender antallet af gæster. Du skal bare sige det nøjagtige antal 7 dage før festen – og gerne tidligere i konfirmations weekenderne.

Ved leje af dyb tallerken kan du også vælge at lade os tage opvasken. Mod en merpris på 50 % på lejeprisen – I alt 3,75 pr. tallerken. Du skal bare sætte de brugte tallerkener ned i de åbne tallerkenstativer – gerne skrabet fri for madrester. Så klarer vi opvasken.

Du er altid velkommen til selv at hente service, duge og servietter hos os. Men vi tilbyder også levering og afhentning, og tidspunktet er altid altid efter aftale. Hvis det passer dig bedst at det hele bliver ryddet væk med det samme, kan det også lade sig gøre.

Yderligere information

Størrelse

Ø 21,5 cm

Titel

Go to Top