Termokande kaffe

kr. 10,00kr. 15,00

Sort termokande – Sort eller stål – 1 liter.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af termokande

Leje af termokande – Du kan vælge mellem sort plast eller stål. Begge modeller har en quick press funktion, som gør det enkelt at hælde kaffen op.

Skal du lave meget kaffe til mange mennesker, så er det altid en god ide at have rigeligt med termokander. Og denne enkle model ser altid flot ud på enhver buffet. Så denne termokande er et sikkert valg, uanset hvilke andre farver, der er i borddækningen og lokalet i øvrigt. Her kan du leje lige præcis det antal termokander, som du har brug for. Uanset om det drejer sig om 2 eller 50 stk. Har du brug for leje af mange termokander, så kan vi anbefale at du er ude i god tid. Ring på 2119 4026, så vi kan lave en reservation til den pågældende dato. Også hvis du lige har brug for at snakke om antallet af termokander. Det kan godt være svært at bedømme hvor mange der egentlig vil blive brug for.

En god ide hvis du skal lave store mængder af kaffe: Her kan du med fordel lige hælde lidt kogende vand i kanden først. Det hælder du naturligvis ud igen – og derefter fyldes den med kaffe. Så holder kaffen sig varm i længere tid.

Søger du også en stor kaffemaskine, der kan lave 144 kopper pr. time?

NB. Termokander tåler ikke opvask i maskine.

Yderligere information

Farve

Sort, Stål

Titel

Go to Top