Termokande the

DKK 9,00

EHG termokande – Hvid plast – 1 ltr – med quick tip.

Beskrivelse

Leje af termokande til the

Hvid termokande til kogt vand eller the kan du leje sammen med alle de andre ting til din fest. Denne enkle termokande indeholder 1 liter vand, som du kan stille på din buffet. Materiale: Hvid plast med en quickpress funktion, som gør det enkelt at hælde the i koppen.

Skal du lave the og kaffe til mange mennesker på en gang, så er det ofte det bedste at stille termokander med kogt vand ved siden af en bakke med thebreve. Så kan alle få lige præcis den the, som de godt kan lide. Og idag findes den gode the også i breve, som er den foretrukne måde at lave the på.

Og for tjenerne er det meget hurtigt og nemt bare at hente mere kogt vand i ekstra termokander. En god ide til leje af termokande, hvor du skal  lave store mængder af kaffe og the. Her kan du med fordel lige hælde lidt kogende vand i kanden først.  Det hælder du naturligvis ud igen – og derefter fyldes den med kaffe eller the.

Langt de fleste vil finde det naturligt, at den hvide farve er til the – og den sorte er til kaffe. Men hvis du sætter små mærkater på på termokanderne, vil vi sætte stor pris på at de bliver fjernet igen inden aflevering.

Søger du også termokander til kaffe?

 

NB. Termokanden tåler ikke opvask i maskine.

Yderligere information

Størrelse

1 liter