Termokande the

kr. 10,00

EHG termokande – Hvid plast – 1 ltr – med quick tip.

Beskrivelse

Leje af termokande til the

Leje af termokande til the kan du leje sammen med alle de andre ting til din fest. Denne enkle termokande indeholder 1 liter vand, som du kan stille på din buffet. Materiale: Hvid plast med en quick press funktion, som gør det enkelt at hælde the i koppen.

Skal du lave the og kaffe til mange mennesker på en gang, så er det ofte det bedste at stille termokander med kogt vand ved siden af en bakke med the breve. Så kan alle få lige præcis den the, som de godt kan lide. Og i dag findes den gode the også i breve, som er den foretrukne måde at lave the på. Der er rigtig mange smagsvarianter af the. Nogle foretrækker grøn the – og andre er mere til en kraftig the. Ved at bruge the breve i stedet kan du også servere mange forskellige slags the til dine gæster.

Og for tjenerne er det meget hurtigt og nemt bare at hente mere kogt vand i ekstra termokander. En god ide til leje af termokande, hvor du skal  lave store mængder af the. Her kan du med fordel varme kanden ved at hælde lidt kogende vand i først.  Det hælder du naturligvis ud igen – og derefter fyldes den med kogt vand eller the. Stil en bakke med the krus sammen med the breve og nogle termokander. En pæn og enkel måde at servere the og kaffe. Skal serveringen stå over hele dagen, er det naturligvis en god ide at fylde op med frisk kogt vand.

Langt de fleste vil finde det naturligt, at den hvide farve er til the – og den sorte er til kaffe. Hvis du sætter små mærkater på på termokanderne, vil vi sætte stor pris på at de bliver fjernet igen inden aflevering.

Søger du også termokander til kaffe?

 

NB. Termokanden tåler ikke opvask i maskine.

Yderligere information

Størrelse

1 liter

Titel

Go to Top