Elkedel

kr. 50,00

Elkedel i børstet stål – 1,7 liter – Bosch

Beskrivelse

Leje af elkedel

Leje af elkedel – Her er en stor elkedel i børstet stål, som er pæn og enkel i designet. Håndtaget er ergonomisk og let at holde om. En elkedel som du også kan sætte direkte på buffet´en til dine gæster. Ledningen er fastgjort på foden, hvilket også gør den let at betjene.

Bosch elkedel åbner ved et let tryk øverst på håndtaget og lukker igen ved et let tryk på låget. Indvendig er den forsynet med et ekstra kalkfilter. Tilsluttes til almindelig stikkontakt og du er klar til at koge vand til the. Lej en elkedel sammen med nogle termokander til the, der passer til antallet af dine gæster. Ca. 8-10 pers. pr. termokande. Eller du kan leje to elkedler, så du har mulighed for at koge større mængder vand.

Vil du servere ekstra god kaffe i stempelkande, har du måske også brug for at koge store mængder vand rimelig hurtigt. En elkedel er langt den nemmeste og hurtigste måde at koge vand på, og tager minimalt med plads i køkkenet. Så har du et ekstra lokale eller hjørne, der ikke kan bruges til andet, er det oplagt at stille din elkedel. Og stil den gerne sikkert, så den ikke står i vejen for dit serveringspersonale.

Max 2400 w

Yderligere information

Størrelse

1,7 liter

Titel

Go to Top