Vinkaraffel

kr. 10,00

Luminarc vinkaraffel – 1 liter. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af vinkaraffel

Leje af vinkaraffel til vin eller vand. Når du serverer vin til dine gæster, vil du naturligvis gerne have den skal se godt ud. Men ved at hælde den på karaffel får du samtidig med den fulde smag ud af vinen. Begge dele er ting, som en karaffel kan gøre. Inklusive opvask.

Når man hælder vin over i en karaffel, kalder man det – at dekantere sin vin. Dette gøres er af to grunde. Først og fremmest ved at sørge for at vinen bliver iltet. På den måde kommer den fulde smag kommer frem og duften af vinen får lov til at sprede sig. Og den anden grund er, at man ikke får noget “bundfald” fra vinen med ned i glasset. Ydermere kan du anvende en dekanteringstragt, når du hælder vinen over i din karaffel.

Ved leje af vinkaraffel og vandkaraffel i glas vil du også få selve bordet til at se mere roligt ud – sammen med alle de øvrige glas og hvide tallerkener. Og i dag er det også muligt at købe gode vine i papkarton eller anden emballage, som jo også er med til at reducere mængden af affald til din fest.

At kunne holde en fest på en nogenlunde bæredygtig måde er begyndt at få rod i bevidstheden for specielt mange unge mennesker. Det vil kræve lidt mere udstyr, men det kan jo heldigvis bruges til rigtig mange andre fester.

Yderligere information

Størrelse

1 liter

Titel

Go to Top