Vandglas

kr. 3,00

Chateau krystal vandglas – 30 cl.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af vandglas

Leje af vandglas – Chateau glas serien rummer både vinglas, øl, snaps, champagne og vandglas. Form og funktion går hånd i hånd og de stilrene linier og den organiske form fremhæver flot glassets indhold. Glasserien er blyfri og tåler maskinopvask.

Dette glas er til den helt enkle og klassiske borddækning. Flotte slanke vandglas der giver et meget elegant udtryk. Som alternativ til dette glas er vores cocktailglas.

I dag er det næsten obligatorisk at stille vandglas på et bord, der er dækket til fest. Alle drikker vand eller sodavand i løbet at en dag eller aften. Og langt de fleste vil gerne have postevand, som vi jo heldigvis kan drikke uden problemer i Danmark. Og ved leje af vandglas – evt. sammen med vandkarafler eller Kilner dispenser til, så er det med til at sørge for at gæsterne kommer godt igennem hele festen.

Dette glas kan også bruges sammen med andre glas til long drinks i baren. F.eks. Gin & Tonic, Mojito og Tequila Sunrise. Glassets udformning gør, at der er god plads til isterninger. En smoothie med frisk frugt kan også med fordel serveres i dette glas. De alkoholfrie frugtsafter bliver også mere populære – og serveres ofte med et sugerør. Så er det også fint med et højt glas.

 

Yderligere information

Størrelse

30 cl

Titel

Go to Top