Cocnacglas

DKK 2,25

DEGUSTATION cognacglas – Mål:  15 cl

Kategori:

Beskrivelse

Leje af cognacglas

Til at afslutte et hvert godt måltid eller middag hører en god kop kaffe – og en lille en´. Og det er for mange en god cognac. Skal du holde fest og ønsker at servere en cognac eller likør, skal du bruge mange glas. Men ved leje af cognacglas er det en overkommelig udgift. Og det er de færreste, der ønsker at have et større lager af lige præcis de her små glas.

En god cognac skal gerne serveres i et glas der i formen kan holde på den fine aroma. Og samtidig at du kan “slynge” de dyre dråber rundt i glasset. Cognacglassets facon giver cognac en god overflade at udvikle sig på og koncentrere alle duftene. Dette er med til at smagsindtrykket forstærkes.

Både cognac og likørglas kan sagtens stilles frem på et bord med kaffekopper og øvrige drikkevarer. Det kan fint stilles frem, så gæsterne kan gå direkte over efter en kop kaffe, når middagen er ovre. Når selve middagen er slut, og der måske skal flyttes nogle borde i lokalet, skal det gerne ske forholdsvis hurtigt. Bordene skal  ryddes for de fleste af glassene, de brugte servietter mm. Det kan give personalet tid og mulighed  at der allerede er både kaffe og cognac klar – og for gæsterne en mulighed for at tage en hurtig kop kaffe.