Stumtjener

kr. 75,00

Stumtjener i smedejern H 180 cm

Kategori:

Beskrivelse

Leje af stumtjener

Leje af stumtjener til dine gæsters overtøj – “Den stumme tjener som tager imod dit overtøj”. En stumtjener er et dekorativt møbel at have stående enten ved indgangen eller i garderoben, men først og fremmest er den praktisk. Når alle gæsterne ankommer til festen skal garderoben gerne være synlig og tilstrækkelig stor til at kunne rumme alt overtøjet. Så afhængig af vind og vejr, årstid mm. kan det være en god ide med lidt ekstra garderobeplads.

Denne stumtjener i smedejern har plads til 10 – 15 stykker overtøj med fordeling af tøjet hele vejen rundt. Den står solidt på gulvet grundet det lidt tunge materiale. Men her kan du leje en flot stumtjener der kan stå helt inde i festlokalet.

Hvis du skal have plads til rigtig meget overtøj fra dine gæster, kan det anbefales at leje et garderobestativ i stedet. Det vil give plads til ca. 25 bøjler i gennemsnit. Lidt flere ved det tynde sommertøj og lidt færre i vinterperioden. Og til dette garderobestativ følger der x antal bøjler med i prisen.

Eftersom det er en lidt ældre model af stumtjener, så har vi kun 2 stk. på lager. Så leje af stumtjener i denne model er kun til den lille fest. Eller som supplement til din egen garderobe hjemme eller i festlokalet.

 

Yderligere information

Størrelse

H 180 cm

Titel

Go to Top