Garderobestativ

kr. 125,00

Sammenklappeligt garderobestativ i forkromet stål med 25 bøjler.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af garderobestativ

Leje af garderobestativ m. 25 bøjler – Sammenklappeligt stativ i forkromet stål. Har du brug ekstra garderobeplads til festen, så er dette stativ den perfekte løsning. Enkelt stativ som ikke fylder meget og kan stå på alle underlag.

Skal de anvendes til en reception, hvor du ikke helt kender antallet af gæster?  Eller er du i tvivl om gæsterne medbringer overtøj?  Hvordan er vejret den dag festen skal holdes? For af forberede dig selv bedst muligt, er det en mulighed at leje et garderobestativ. Og eftersom de ikke fylder ret meget i sammenklappet tilstand, kan du sagtens sætte dem ud i baglokalet – Højde 90 cm og Bredde 85 cm.

Holder du festen derhjemme og er lidt træt af at alt overtøjet skal ligge i en stor bunke. Er det en enkel måde at hjælpe dine gæster på. Også dem, der måske skal forlade festen lidt før alle de andre og ikke kan finde jakke + tørklæde, fordi alt er blevet blandet sammen. Stil blot stativet i et af de ekstra værelser og skriv et skilt med “garderobe” på døren.

Der medfølger 25 sorte bøjler som passer i antal til stativet. Men hvis det kun er den lette sommergarderobe, som fylder lidt mindre, kan der godt være op til 30 bøjler på stativet. Så spørg endelig, så vi kan finde det antal stativer og bøjler, der kan passe til din fest. Som alternativ har vi også et par stumtjenere, hvis det er til  lidt færre stk. overtøj. Stumtjeneren er i smedejern og kan fint stå i et hjørne af lokalet.

Produktinformation v. Leje af garderobestativ

Materiale: Forkromet stål
Vægt: 8,5 kg
Mål (samlet): H:90 x B:85 x D:10 cm
Mål (udslået): H:157 x B:85 cm
Mål bøjlestang (udslået): B:144 cm

Yderligere information

Størrelse

Vægt: 8,5 kg
Mål (samlet): H:90 x B:85 x D:10 cm
Mål (udslået): H:157 x B:85 cm
Mål bøjlestang (udslået): B:144 cm

Titel

Go to Top