Viskestykke

kr. 10,00

Viskestykke i bomuld – 50 x 100 cm.

Beskrivelse

Leje af viskestykker

Leje af viskestykker – Nu kan du leje viskestykker med sammen med dugene til festen. Og efter brug lægges det hele i den medfølgende vasketøjssæk. Efter festen  bliver det hele sendt direkte til vores vaskeri, som vasker på den mest miljørigtige måde. Nemt og enkelt!

Hvis du holder festen i det lokale forsamlingshus eller i et lejet lokale, skal man for det meste selv medbringe viskestykker mm. til køkkenet. Og når festen er slut, vil alle gerne hurtigst muligt hjem. Så kan det være let at samle alt linned i den samme sæk uden at skulle sortere i de brugte viskestykker og servietter.

Du kan leje lige det antal, som vil have. Og er du i tvivl om antallet, så spørg endelig. Hvis alt skal vaskes af i hånden, er der selvfølgelig brug for leje af rigtig mange viskestykker. Men langt de fleste steder har idag en opvaskemaskine, som dog nogle gange kræver at glassene bliver dampet af med et viskestykke inden de kan sættes på plads i skabet.

I ethvert køkken er der brug for viskestykker! Har du hyret en kok ind til at lave maden, kan du også med fordel lige spørge vedkommende. Det giver ro i køkkenet at alting fungerer,  og der er de ting som de skal bruge for at kunne tilberede maden bedst muligt.

Se under serveringsartikler for andre ting som køkkenpersonalet kunne få brug for.

Yderligere information

Størrelse

50 x 100 cm

Titel

Go to Top