Miljøvenlige stofservietter

kr. 9,50

Miljøvenlige stofservietter i recycled polyester – 50 x 50 cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Miljøvenlige stofservietter

Miljøvenlige stofservietter i recycled polyester er skabt af vores vaskeri. Og vi er meget glade for at kunne tilbyde de nye  servietter i vores sortiment af tekstiler. De findes i hhv. lys sand – Torino Cord, mørk sand – Torino Midnight og en nistret serviet – Dijon Mahogany.

“En brun hvid og miljøvenlig serviet, som både kan gøre det formelle mere rustik og det uformelle mere unik.”

Stoffet har følgende mærkninger: BCI – Better cotton, Fairtrade, EU Ecolabel, OEKO tex.

De nye stofservietter er naturligvis også med i den miljøvenlige festpakke.

Her er hele sortimentet til at holde den bæredygtige fest, som er i tråd med mål nr. 12 i FN´17 verdensmål; Anvarligt forbrug og produktion. Svanemærkede økologiske lys, leje af service og andet udstyr samt leje af duge og servietter som bliver vasket med svanemærkede vaskemidler. Så ønsker du at holde en fest uden en masse affald bagefter, er det her et rigtig godt valg. Og de er naturligvis lige så bløde og rare at røre ved som helt almindelige stofservietter.

Lige for tiden er det rigtig populært at bruge hør servietter og det er også et materiale, der er groftvævet og med en flot struktur. Det samme gør sig gældende med det nye recycled polyester. Så er du en lille smule nysgerrig på at se og mærke materialet, er jeg sikker på at du ikke bliver skuffet!

Efter brug skal de blot lægges i en stofpose, som du får med og afleveres. Så kommer de på vaskeri, hvor de bliver vasket med svanemærkede vaskemidler. Altså hele vejen igennem ansvarligt forbrug og produktion:-)

 

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Torino Cord, Torino Midnight, Dijon Mahogany

Titel

Go to Top