Oyster dug

kr. 42,00kr. 62,00

Oyster duge i 3 str. – 140, 180 og 220 cm – Lejeprisen er inklusive vask.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Oyster dug

Leje af oyster duge til fest eller bare en hyggelig middag med vennerne. Denne kvalitet er sidste nye dug fra vaskeriet, som vi også har taget med i vores sortiment. Både fordi det er en virkelig flot kvalitet og farve, men naturligvis også fordi der fra producentens side er gjort et stort stykke arbejde for at udnytte materialet på en bæredygtig måde. Dugen har et rustikt look, som kan bruges både til det naturlige eller til den elegante borddækning.

Du er meget velkommen til at se den på bordet i vores showroom. Åbent alle dage efter aftale på 21194026. Her kan du også se og mærke kvaliteten på stofservietter, der matcher dugene. Ved leje af oyster duge og servietter kan du altid hente  det hele torsdag eftermiddag mellem 15 og 18.00. Så har du god tid til at få dækket bordet.

Kvalitet og produktinfo:

✅ ECO-label (produktcertificering – EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke og har fokus på helheden og den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug)
✅ BCI (Better Cotton Initiative – certificering af bomulden brugt i dugene, der bl.a. har fokus på en minimering af brugen af pesticider og insekticider, reducering af vandforbrug, hensyn til jordkvalitet og bevaring af naturlige levesteder, sikring af anstændige arbejdsforhold og meget mere)
✅ OEKO-TEX & OEKO-TEX Made In Green (OEKO-TEX er en produktcertificering som sikrer at produktet er testet for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer og som er sikre at bruge. OEKO-TEX Made In Green sikrer transparens i produktionskæden)
✅ Global Recycle Standard (international, frivillig produktstandard, der verificeres af en trediepart. Her er det virksomheden Beirholm, der producerer dugen, der er certificeret. Standarden har fokus på indholdet af genbrugsmaterialer, krav til kemi, social og miljømæssige hensyn etc.)
✅ Recycled polyester (Beirholms eget produktmærke, der sikrer at polyesteren brugt i dugen indeholder 40 % genbrugspolyester, som kommer fra indsamlede brugte PET flasker fra polyesterproducentens lokalområde).
Citat; Kruse Vask.

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

140, 180, 220

Titel

Go to Top