Duge til lange borde

kr. 42,00kr. 62,00

Leje af duge til lange borde – L  140, 180 og 220 cm -Bredde 140 cm – Lejeprisen er inklusive vask.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Leje af duge til lange borde

Leje af duge til lange borde – Når du har bestilt dine duge, aftaler vi et tidspunkt for afhentning, som passer dig. Du får duge og servietter udleveret i en stofpose.  Og efter brug ryster du dugene og lægger dem tilbage i posen. Så afleverer du sækken til mig en af de følgende dage – og så sender jeg det hele på vaskeri. Let og enkelt!

“Vores vaskemidler er svanemærket, det opfylder dermed skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed”. Citat Kruse Vask. Se mere på kruse-vask.dk

Dugene findes i følgende farver: Hvid, råhvid, tobak, lysegrøn, støvet grøn, grå, lyseblå, kongeblå, lys og mørk lilla, lyserød, rød, bordeaux, gul , gl. rosa og lys grå. Jeg har en mappe med stofprøver i showroomet – så kom forbi og se alle farverne. Jeg har åbent i showroomet efter aftale på tlf. 21194026. Og det gælder både hverdag, aften og weekend. Hvis du ikke har mulighed for at komme her forbi, kan jeg også sende billeder af de forskellige prøver. Se evt. farver på servietter, som findes i alle de nævnte + lidt flere.

Udlejning af duge

Jeg har duge til lange borde – men naturligvis også til runde borde. Hvis der er specielle opstillinger med bordene, og du er i tvivl om hvilken dug, du skal vælge. Ring endelig, så du får den rigtige dug til festen. De fleste ting kan sagtens klares på tlf. Hvis du har målene på bordene – og naturligvis antal, så hjælper jeg også gerne med at regne antallet ud. Og jeg spørger som regel også ind til de ting, du måske ikke har tænkt på endnu.  Såsom dug på gavebord, buffet, bar + diverse andre borde, der skal bruges til festen. Igennem årene har jeg hjulpet mange kunder, der havde taget fejl af bordenes størrelse. Eller simpelthen bare havde glemt at bestille duge. Vi har som regel lidt på lager, så vi også kan hjælpe i en nødsituation.

 

Yderligere information

Størrelse

L 140, L 180, L 220

Titel

Go to Top