Servietring

kr. 3,00

Servietring i rustfrit stål – 3 cm bred – Inklusive rengøring

Beskrivelse

Leje af servietring

Leje af servietring i rustfrit stål – Enkel og blank overflade som passer fint til det meste bestik. Design af Christiane Schaumburg-Müller fra serien RAW. Denne servietring passer til de fleste stofservietter, som har en vis fylde.

Hvis du drømmer om det flotte bord med hvide duge, hvide stofservietter med servietringe til dit bryllup og du har inviteret 60 gæster. Så bliver det måske i overkanten af dit budget, hvis du skal købe 60 servietringe. Og det er de færreste, der har lyst til at gemme så mange til næste fest. Her er det helt oplagt at leje sig frem. Prisen for leje er jo en brøkdel af prisen for at købe ringene.

Når du skal folde servietter med en servietring, har du stadig mange muligheder for variation. Den kan trækkes blødt igennem ringen og lægges på dug/tallerken. Eller du kan rulle servietten først og vikle ringen omkring servietten. Yderligere kan du lægge en lille blomst, grønne blade såsom efeu, eucalyptus eller ruscus blade under ringen. Måske et bordkort med gæsternes navne i en snor.

Om stilen passer til din fest og dine ideer til borddækningen, har du mulighed for at prøve af ved at booke et besøg i vores showroom. Ring blot 2119 4026, så står vi klar til at hjælpe dig videre i planlægningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vidde

5,5 cm

Dybde

3 cm

Bredde

3 cm

Titel

Go to Top