Duge til runde borde

DKK 40,00DKK 100,00

Leje af duge til runde borde i tre str. 140 x 140cm , 180 x 180 cm og 220 x 220 cm.

Findes i råhvid og hvid i alle str.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af duge til runde borde

At leje en dug til bordet i forsamlingshuset eller festlokalet er starten på din borddækning. Det vil altid give et flot og ensartet blik ud over alle de festklædte borde. Og en dug af stof vil falde blødt og naturligt ned over bordkanten. Så det er bare det sikre valg for at få et flot bord til den store dag.

Duge til runde borde findes i hvid og råhvid. Og det er en firkantet dug, da runde duge vil blive ovale ved vask og rulning! Jeg har rigtig mange der spørger efter runde duge, så det hænger lige meget ned rundt om bordet. Men det er ikke muligt medmindre det er ren kunststof. Og derfor har jeg valgt at bruge de firkantede. Jeg har altid et rundt bord opstillet i mit showroom med dug på, så du er meget velkommen til at kigge forbi.

Hvordan fungerer det?

Alle lejepriser er inklusive vask –  Leje af duge til runde borde betyder, at du får duge og servietter udleveret i en stofpose.  Og efter brug lægger du dem tilbage i posen og afleverer dem til os – så sender vi det hele på vaskeri.  Igennem alle 8 år på Fuglsanggaard Festudlejning har jeg brugt samme vaskeri, da de udover at levere en god service, også lægger stor vægt på både arbejdsmiljø og miljøet i øvrigt. Så alt i alt er det et bæredygtigt valg at leje stofduge.

“Vores vaskemidler er svanemærket, det opfylder dermed skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed”. Citat KruseVask. Se mere på kruse-vask.dk

Hvis du ønsker at leje stofservietter, så tilbyder jeg at folde dem ganske gratis, så de er klar til at sætte på bordet. Og der er naturligvis flere forskellige muligheder for både farvevalg og måder at folde servietterne på. Det er for nogle en ret uoverskuelig opgave og kan være noget af det som kan spare lidt tid, når I skal dække bordet.

 

Yderligere information

Størrelse

Ø140, Ø180, Ø220