Mellemlægsserviet

kr. 1,00

Hvide eller sorte mellemlægsservietter i papir.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Papir mellemlægsserviet

Når du dækker et bord med flere tallerkener ovenpå hinanden, er det altid fint med en papir mellemlægsserviet imellem. Simpelt hen for at de to tallerkener står fast. Det kan både være en lille frokostserviet med farver og mønster. Eller du kan vælge den mere diskrete papir model som denne. Nogle kalder det kagepapir, blondepapir eller flacon. Men det er en ganske tynd papir serviet med en blonde hele vejen rundt. Og ofte vil den blive dækket af den øverste tallerken. Ved brug af den dybe tallerken til forret, vil den være lidt mere synlig.

Vi har papir mellemlægsserviet på lager i hvid og sort. Guld og sølv efter bestilling – og der må påregnes lidt leveringstid. Så bestil dem gerne sammen med det øvrige service til festen. Den sorte vil jo skabe kontrast til de hvide tallerken. Og netop denne kombination er valgt til flere drenge konfirmationer. Den sorte middagsserviet fra Duni er så det oplagte valg til den borddækning. Se Duni servietter.

Nogle bruger dem også til mange kreative bordkort eller omslag til menukort. Papirposer med dekoration af kagepapir til Babyshower eller små papirblomster. Søg blot på mellemlægsserviet eller kagepapir.  Der er masser af gode ideer på Pinterest.dk

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Hvid, Sort

Titel

Go to Top