Duni dug

kr. 75,00

Duni dug – Farve sort – 220 cm

Beskrivelse

Duni dug

Duni dug – sort dug i en stoflignende kvalitet. En virkelig flot dug med et lidt rustik vævet mønster som du kan bruge til alle langborde. Så ønsker du en sort dug, er det et rigtig godt valg. Farven er helt sort og lidt mat.

Når du vil have sorte duge, er det svært at få en stofdug. I hvert tilfælde, hvis du ønsker at leje dine duge. Det sorte stof er nemlig meget svære at håndtere på vaskeriet grundet den store mængde af farvestof. For 10 år siden startede jeg med at købe 25 sorte duge, som jeg gerne ville have med i mit udlejningssortiment. Men de kunne ikke vaskes og rulles som alle de andre farver uden at få blanke kanter i alle sømmene. Og stoffet blev også helt krøllet i hjørnerne.

Alternativet er derfor Duni. De er kendt over hele verden for deres fantastiske kvalitet på både duge og servietter. Prisen er også en smule højere end andre papir varer, men pris og kvalitet følges gerne ad.

Ønsker du det helt sorte bord, kan vi også anbefale en pakke med Duni servietter. Her kan du vælge imellem 13 skønne farver og i en kvalitet, der er super nemme at folde. Der findes naturligvis også rulleduge i sort med 25 meter. Airlaid rulleduge er helt ensartet at se på, hvorimod Duni duge har det rustikke mønster.

Yderligere information

Længde

220 cm

Bredde

127 cm

Titel

Go to Top