Oval skål

kr. 10,00

Oval skål i zink – H 8 cm L 30 Br. 11 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af oval skål

Leje af oval zink skål  til borddekoration – H 8 cm L 30 Br. 11 cm. Denne skål passer lige præcis til en blok oasis på højkant, så det er så nemt at lave en fin dekoration til festen. Husk at lægge oasis blokken i vand til den er helt mættet. Stil den på højkant i skålen og skær toppen af, så den er i niveau med skålen.

Hvordan du vælger at dekorere, er helt frit. Og er du helt nybegynder, kan du med fordel se nogle videoer, hvor du kan lære at lave blomsterdekorationer. Jeg kan anbefale Johnny Haugaard fra Blomstermandens venner. Eller du kan søge på YuoTube hvor der er masser af inspiration til at lære om blomster. Og hvordan du kan lave en fin dekoration.

En oval eller aflang form for dekoration passer rigtig fint til de lange borde. Og hvis det er en forholdsvis enkel dekoration er det passende med 1 skål pr. bord. Eller den kan være i mellem 2 lange borde med en større dekoration. At leje en skål er mange gange billigere end at købe underlag til dine blomster. Derfor får du her en virkelig flot skål i en god kvalitet til meget få penge.

Yderligere information

Størrelse

H 8 cm L 30 Br. 11 cm

Titel

Go to Top