Mini vaser

kr. 4,00

Assorterede vaser  –  H 7-12 cm – Inklusive rengøring.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af mini vaser

Leje af mini vaser – 6 forskellige faconer og størrelser. Her kan du leje en kasse med 42 forskellige vaser til din fest – eller dem du har brug for.  Skal du dække runde borde uden de traditionelle store dekorationer på midten, er det en enkel måde at vælge små vaser til dit bord. Og de kan kombineres med fyrfadstager, bloklys eller almindelige høje lys.

Vaserne kan bruges med rigtig mange typer blomster. Om det er blomster fra haven eller din lokale blomsterhandel er op til dig. Du får et let og elegant udtryk ved at bruge små vaser – og bare en enkelt eller to blomster i hver vase. Når du skal dække et festbord, er det godt lige at overveje, hvor meget plads der er til bordpynten. Specielt kan det være et problem ved lange borde. Men vaser i den størrelse er altid lette at placere til sidst.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i showroomet, hvis du ønsker at se de forskellige vaser og lysestager inden du bestiller. Og har du en bestemt farve, bordkort eller andet, der skal passe ind, så tag det med. Det er altid lettere at se det hele i en sammenhæng. Nogle gange opstår de gode ideer også i den dialog, som vi har i showroomet. Jeg sætter meget gerne tid af til at tale om dine ønsker og tanker om hvordan du vil have din fest:-)

Ring blot forinden på tlf. 21194026 for en aftale.

 

Yderligere information

Størrelse

120 mm

Titel

Go to Top