Høje glasvaser

kr. 15,00kr. 50,00

Høje glasvaser i flot kvalitet – H 25 Ø 9 cm – H 50 Ø 20 cm – Inklusive rengøring.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af høje glasvaser

Leje af høje glasvaser til lange eller runde borde. En enkel slank vase med en højde på 25 cm og diameter på bare 9 cm. Eller den helt store på 50 cm i højden og en diameter på 20 cm. Den kan bruges til alle blomster og grene og stilles alene eller sammen med flere vaser. Her er det ikke vasen, du ser. Men det som du kommer i vasen.

Hvis du skal dække lange borde, som ikke er så brede, kan det anbefales at kombinere de høje vaser med nogle lidt mindre. En variation i højden både på lys og blomster er god, så dine gæster ikke skal kigge igennem en blomsterbuket lige i øjenhøjde. Så lav gerne en blanding af små og store vaser på dit festbord.

Til gengæld er der rimelig frit spil i forhold til andet bordpynt, da enkle glasvaser altid er meget neutrale på bordet. Her kan du sagtens bruge kraftige farver i lys og blomster. Eller hvis du ønsker at dække med stentøjstallerken, som er meget mere synlige på bordet. Så er der stadig et let udtryk i dine vaser med blomster sammen med det lidt tunge service.

De høje glasvaser er også meget velegnede til en reception, hvor der måske kommer mange blomsterbuketter på gavebordet.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

H 25, Ø 9
H 50, Ø 20

Titel

Go to Top