Grøn vase

kr. 9,00

Grøn vase – H 11 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af grøn vase

Grøn vase er en af de nyeste vaser til udlejning. En rummelig vase, som er utrolig let at sætte blomster i. Den er velegnet til lange borde, da den kun har en diameter på 9,5 cm.  Med højden på bare 11 cm kan du bruge mange af dine blomster fra have eller vejgrøft. Ved leje af grøn vase har du en rigtig fin vase, der står godt på bordet.

Materialet er let gennemsigtig glas, så det bruges til både blomster og lys. Store eller små fyrfadslys og også et mindre bloklys, så det brænder til hele festen. Den grønne farve er svag, så du kan også mixe det med alle andre grønne farver. Uanset om det er lime, mørkegrøn eller olivenfarvet.

Du kan også vælge at sætte den grønne vase på en træskive sammen med bloklys og fyrfadslys rundt omkring. Og måske med et par høje lysestager til at give lidt variation i højden. Der er så mange forskellige måder at dække et bord med vaser, opsatser, lys mm. Og en masse forskellige forhold, der gør sig gældende, når du skal pynte et bord. Vi vil gerne hjælpe dig til at vælge det helt rigtige til din fest. Ring 2119 4026, hvis du vil se hele udvalget af bordpynt i vores showroom.

 

Yderligere information

Størrelse

H 11 cm
Ø 9,5 cm

Titel

Go to Top