Ellen vase

kr. 5,00

Ellen vase – H 10 cm – Ø 7 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Ellen vase

Leje af Ellen vase – Grå blå glas med rille på midten. Fin til små buketter på lange borde eller brug den skiftevis til blomster og fyrfadslys. Den grå blå farve giver en flot kontrast på de hvide duge. Og her har du frit valg af alle farver blomster.

De nye Ellen vaser kan bruges både til sølvbryllupsbordet med sølvstager og masser af sølvpynt. Eller du kan få den blå farve frem i glasset ved at vælge nogle blå blomster til en drengekonfirmation. Det er rigtig let at klippe blomster og lave små buketter i vaserne, når vaserne er forholdsvis lave – 10 cm.

Skal du holde sommerfest i haven, kan du plukke blomster fra haven eller vejgrøften. Vaserne kræver ikke mange blomster og står også fint med bare en enkelt stor blomst og lidt grønt ved siden. Vi har efterhånden mange forskellige vaser i vores showroom, som kan kombineres på kryds og tværs. Så du kan frit vælge på alle hylder til lige det mix, der passer dig og din borddækning. Og det er jo tilladt at mixe både store og små vaser med bloklys eller stagelys. Så mulighederne er uendelige…

Husk at bestille tid til dit besøg. Alle dage i ugen er muligt:-)

 

Titel

Go to Top