Udendørs fakler

DKK 18,00

Udendørs fakler – Mål: Ø 12,5 cm H 118 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af udendørs fakler

Leje af udendørs fakler til haven eller til det store romantiske sommerbryllup i telt. Disse fakler er med løst hoved på et jernspyd, som står meget sikkert i  de fleste underlag. Og så kommer du et stort havelys i skålen, som kan brænde til den lyse morgen. Du kan placers fakler rundt i haven eller bruge dem som en alle, som leder gæsterne ind i teltet. Højde på faklerne er 118 cm.

Det er altid en god ide at stille levende lys med afstand til både bygninger, telte og ting, der kan brænde. Så husk at placere dem med lidt luft omkring. Der kan jo ske uforudsete ting, når festen først er godt i gang. Og hele ideen med at stille fakler rundt i haven er jo netop at skabe en god stemning. Men sikkerhed fremfor alt:-)

Til et område ude på terrassen eller i haven kan du også stille et par af de høje cafeborde. Gæsterne har måske lige et glas, der skal stilles efter brug. Eller hvis der er brug for en pause fra festen i frisk luft, er det rart at mødes omkring de høje borde. Alt hvad der stilles udenfor, som fakler og cafeborde skal hurtigt kunne flyttes indenfor i tilfælde af regnvejr.

Lejeprisen er inklusive rengøring.

Yderligere information

Størrelse

H 118 cm Ø 12,5 cm

Go to Top