Sølvkandelaber

kr. 50,00

Sølvkandelaber – 5 armet – H 30 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af sølvkandelaber

Leje af sølvkandelaber til at dække et flot bord. Og der er uendelig mange forskellige produkter at vælge imellem – og der kan bruges rigtig mange timer på finde gode ideer på Pinterest mm. Vi har efterhånden også et pænt udvalg af lysestager og vaser mm. Og vi oplever, at der er en stigende interesse for at se det hele i showroomet. Der er mulighed for at se og prøve lige præcis den opstilling, som du gerne vil have til festen.

En kandelaber kan bruges både centralt på et rundt bord og på lange borde. Det er også meget brugt at stille 1 eller 2 sølvkandelaber på en buffet. Antallet vil afhænge af hvor mange borde, du skal bruge. Og hvor meget mad, der skal stå på bordet. Der er mange ting, der skal passe sammen. Hvis du har lejet et lokale med borde og stole? De borde er 77 cm brede. Er det så muligt at stille en kandelaber på alle bordene – eller er de for høje? Og fylder tallerken og andet service for meget på bordet? Det kan være en bedre ide at kombinere kandelabre med små lysestager. Alle de detaljer kan være svære at forestille sig ved at se på en hjemmeside.

Så har du måske nogle ting fra en tidligere fest, som du vil bruge igen? Tag dem bare med – og så finder vi det, du mangler til bordet. Vi har både runde og lange borde – og alle de forskellige kandelaber, lysestager, vaser og andet bordpynt samme sted. Leje af sølvkandelaber er for nogle lidt for gammeldags og traditionelt. Men i dag er der mange, der mixer nyt og gammelt. Og det gælder også for de lidt mere traditionelle lysestager som en sølvkandelaber.

Er du på udkig efter duge til festen? Se her: Duge og servietter

Yderligere information

Størrelse

H 30 cm

Titel

Go to Top