Sølv lysestage

DKK 8,00

Sølv lysestage enkelt – H 27 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af sølv lysestage

Leje af sølv lysestage til et festbord – Her er 3 elegante lysestager som kan fungere enkeltvis eller samlet i et sæt. Og de er lige anvendelige til lange som til runde borde. Og du kan bruge en enkelt høj stage i kombination med andre små lysestager, bloklys eller fyrfadslys. De passer til almindelige stagelys.

Unikke sølvlysestager kan gøre borddækning til en leg. Er du til den enkle borddækning med hvide duge og sølvlysestager med hvide lys? Her er lysestagerne med et andet udtryk end de helt traditionelle. Og om du foretrækker 2 eller 3 forskellige på festbordet, er op til dig.

Der er ikke noget, der skaber stemning som levende lys på bordet! Og jeg bruger altid gerne mange stearinlys på mine borde. Men det er jo altid en balance i forhold til hvad der ellers skal være plads til på bordet. Her er det godt at tænke hele middagen igennem. Hvordan skal maden serveres? Skal der være plads til at stille fade og skåle på bordene? Bordpynten skal gerne understøtte festen og gøre det hele til en god oplevelse at sidde ved bordet. Og meget gerne være lidt anderledes og uventet.

Almindelige stearinlys er nogle gange af en lidt tvivlsom kvalitet. Og nogle vælger desværre lysene fra, hvis en gæst ikke kan tåle røgen fra stearinlys. I dag findes der heldigvis både LED lys og økologiske lys, som kan erstatte de dårlige kvaliteter af stearinlys.

 

Go to Top