Lysestage til bloklys

kr. 4,00

Leje af lysestage til bloklys eller store fyrfadslys –  8 x 8 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af lysestage til bloklys

Leje af lysestage til bloklys, store fyrfadslys eller til anden form for dekoration på dit festbord. Ønsker du bloklys på dit festbord, er det altid godt at have en eller anden form for underlag. Der findes utrolig mange forskellige kvaliteter på bloklys i dag og det vil være træls at få stearin ud på den flotte hvide dug.

Bloklys brænder i ofte i mange flere timer end almindelig høje lys. Det er ofte også billigere at anvende bloklys, hvis du kan bruge de mange brændetimer? Specielt til borddækning af lange borde kan du med fordel bruge en kombination af bloklys og fyrfadsstager. Hvis du glemmer at skifte fyrfadslysene undervejs i festen, er der altid lys i bloklysene.

Den lille kant på lysestagen gør at du også kan lægge store blomsterhoveder i vand, som sagtens kan holde sig friske i flere dage. Det er en stage i en pæn kvalitet af glas, som vil pynte på ethvert festbord.

Efter festen stiller du blot alle stagerne i den medfølgende kasse, som du modtog dem i. Og du kan aflevere dem allerede søndag, hvis det passer i dit program. Er vi der ikke til at tage imod, har vi på forhånd anvist dig et sted, du kan stille dem.  Vi sørger for rengøringen.

 

Yderligere information

Størrelse

8 x 8 cm

Titel

Go to Top