Stearinlys økologiske

DKK 12,00

Økologiske stearinlys – ECO Lys Længde 28 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Økologiske stearinlys

Vi kan nu også tilbyde svanemærkede økologiske stearinlys i vores sortiment. Det er 28 cm lange lys, der har en ca. brændetid på 9 timer, hvilket som regel passer til en fest.

Og hvad betyder det så, at de er økologiske? De er produceret på ren vegetabilsk stearin – og altså helt fri for palmeolie og fossile brændstoffer. Dermed også CO2 neutrale. Så du kan med god samvittighed sætte levende lys på dit festbord.

Vi tilbyder til en start 8 forskellige flotte farver, der passer til vores udvalg af stofservietter. Og som er nogle af de populære farver til foråret og sommerens fester. Mange vælger også et mix af 2 eller 3 forskellige farver til samme bord, naturligvis også afstemt efter årstidens blomster og andet bordpynt.

Til Brudens dag havde jeg den store fornøjelse at dække borde sammen med BANG & THY – og hvor vi fik anvendt nogle af de nye økologiske stearinlys.

Alle farver er på lys er gengivet så nøjagtigt som muligt på billederne. Men det er altid svært at ramme det 100 %, så derfor vil jeg meget gerne vise de forskellige farver i showroomet. Og har du evt. bordkort eller andet, der skal passe, så tag det endelig med.

Udvalget af farver vil variere efter årstiden, og der er allerede flere i bestilling til efteråret. Og jeg lægger gerne til side til din fest – eller du kan få dem med hjem med det samme.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Hvid, Hør, Old Rose, Nude, Dusty Green, Støvet blå, Oliven, Mørk Grå