Kvadratiske borde

kr. 50,00

Kvadratisk bord – 90 x 90 cm – Letvægtsmateriale

Kategori:

Beskrivelse

Leje af kvadratiske borde

Leje af kvadratiske borde som cafeborde, det lille ekstra bord eller måske til gavebordet til konfirmanden. Som alle de andre borde er materialet hård plast, som virkelig er robust. Et bord med en vægt på bare 10,5 kg. med en max belastning på op til 425 kg. Benene kan klappes ind under bordet, så det er let at transportere eller flytte rundt i lokalet.

Der kan sidde 4 personer ved bordet som måler 90 x 90 cm. Bordpladen er mørk grå. Ønsker du duge til bordet, kan vi anbefale 140 x 140 cm dug, som du kan få i hvid, oyster, tobak og råhvid. Derudover udmærker bordet sig ved det ergonomiske design og den høje brugervenlighed. Med plads til 4 personer ved bordet, er det oplagt til fester, messer, undervisning, hvor flere bord kan sammenkobles med det indbyggede patenterede låsesystem.

Høj kvalitet
Disse borde er holdbare og slidstærke borde udført i kraftig 45 mm mørk grå HPDE, og med sammenklappeligt understel af pulverlakeret stål med manuel lås på benene, som gør bordene stabile ved brug. Den hårdføre plast har ligeledes høj resistent mod fugt og små stød og meget lang levetid.

Skal du holde en lille bridge turnering derhjemme, kan du også bruge den størrelse borde. Spillekort og andet udstyr til selve spillet, kan du købe hos Bridgebutikken.

 

Titel

Go to Top